24 листопада в Кривому Розі пройшов перший етап School Streetball Winter League.

Стрітбол виник у Сполучених Штатах Америки в 50-х роках ХХ ст. як адаптація баскетболу під зменшену кількість гравців. 2017 року Міжнародна асоціація баскетболу включила стрітбол до переліку спортивних змагань літніх Олімпійських ігор 2020.

Змагання зі стрітболу організували представники спортивного клубу «Карачуни» (sc.karachuny) за підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян.

Перший етап зимової ліги зібрав на паркеті 14 команд різних вікових категорій. Улюблена гра об’єднала команди в прагненні здобути першість і показати, хто найкращий у швидкості й спритності володіння м’ячем.

Спочатку кожна з них пройшла груповий етап, далі найсильніші змагались у фіналі. Призові місця між командами розподілились так:
І — «Тріпл-Дабл»
ІІ — «Спарта»
ІІІ — «Black Squad»

«Зараз на базі СК “Карачуни” створений один з небагатьох у місті тренувальних майданчиків з баскетболу. Ми робимо все для того, щоб молодь мала змогу займатись улюбленим спортом. Тому в доповнення до літніх змагань організували ще й зимову лігу стрітболу», — розповідає про ідею проведення зимового турніру співзасновник клубу Тарас Юрченко.