16 листопада наш колега, консультант проєкту «Просто» Андрій Кургуз успішно провів свій перший тренінг з основ SMM. Захід відбувся за підтримки ОВГ.

Готуючи матеріал, Андрій не просто озброївся теорією, а спирався на власний досвід, що є дуже цінним. Уже два роки Андрій веде сторінку RadPortal – Інформаційний Портал Радушного, яка має більше 2000 підписників. Для селища з населенням у 3000 мешканців це високий показник і радше виняток. Про таке ще минулого року говорили метри SMM, у яких учився майбутній тренер.

Андрій зміг легко залучити до активної взаємодії всіх учасників завдяки вправі «Ліфт» та іншим практичним завданням. Присутні ставили запитання і попросили підготувати тренінг із таргетингу. Виникла досить мила дискусія навколо смайликів🙂 — у яких ситуаціях вони зайві, а в яких потрібні?

Учителька англійської мови, представниця новопільської громади Дарина Арцимєєва поділилася своїми враженнями: «Дуже актуальний контент, матеріал дійсно відповідав моїм очікуванням, багато інструментів я буду використовувати. Надзвичайно вдало підібрані вправи, які забезпечили інтерактив. Ми не просто були пасивними учасниками, ми взаємодіяли, обмінювалися певним досвідом, дійсно відпрацьовували на практиці поданий матеріал».

Молодий ліберал Микола Шайда підкреслив важливість таких тренінгів: «Ми зараз живемо у світі соціальних медіа, й уміння користуватися соціальними мережами є дуже важливим, оскільки відкриваються нові можливості, якщо ти правильно до цього підходиш. Тому я намагаюся відвідувати подібні заходи, адже в кожному з них беру щось нове. Сьогодні теж дізнався багато цікавого».

Вітаємо з дебютом нашого колегу та бажаємо йому успіхів у подальшій діяльності! Раді бачити у своїй команді людей, які самі не стоять на місці й допомагають розвиватися іншим.