Говорили як уміли, де не вистачало слів — ішли в хід міміка й жести, сміялися досхочу, грали в ігри — так на позитиві, абсолютно невимушено і результативно пройшов другий English speaking club.

Захід відбувся за підтримки ОВГ 14 листопада. Усі охочі практикували англійську мову з носієм, волонтером Корпусу Миру Thomas Choi, який нещодавно приєднався до команди ОВГ. Темою другого English speaking club було хобі.

Поспілкуватися прийшли школярі, студенти, мами з дітьми, люди різного віку і професій, адже значення англійської мови в сучасному світі важко переоцінити. Нині її використовує близько 1 мільярда людей.

У кожного з присутніх своя мотивація вчити міжнародну мову: це бажання мандрувати світом, допомагати власній дитині в школі, їздити на міжнародні конференції для обміну досвідом, отримати в подальшому престижну роботу тощо.

Невимушена обстановка й усміхнений відкритий тренер створювали особливий затишок і ще більше мотивували учасників. Ірина Скопенко відвідала такий клуб уперше й не шкодує — час провела із користю. Вчила англійську мову в школі та університеті, трохи займається самоосвітою за допомогою Duolingo. Дізнавшись, що запрошуються люди з різним рівнем знання мови, залюбки скористалася такою нагодою.

Користуйтеся і ви. А заодно допоможіть Томасу вивчити українську мову, він налаштований рішучо). Щочетверга з 18:30 до 20:00 ми чекаємо на вас у конференц-залі ОВГ за адресою: вул. Генерала Радієвського, 34А. Вхід вільний. Із собою треба взяти лише щире бажання вчитися і розвиватися!