До нашої дружної команди приєднався волонтер Корпусу Миру Thomas Choi. Народився в Кореї, жив у Нью-Йорку. У Кривому Розі з понеділка, але вже встиг провести перший ENGLISH SPEAKING CLUB у межах проєкту ОВГ.

Thomas має досвід співпраці з українськими організаціями в Херсонській області. Добре знайомий із волонтеркою Корпусу Миру Sanaa Karam, яка живе в Кривому Розі вже з пів року, долучилася до багатьох заходів, активно підтримує ініціативи ШELTER+, а нещодавно стала ініціаторкою проєкту «Майбутні лідери України».

За рік у Херсонській області Thomas непогано вивчив російську мову, а під час першого інтерв’ю в Кривому Розі сказав: «Хочу вивчити українську мову!» Свою заяву американець корейського походження зробив у День української мови та писемності, і це було особливо приємно почути. До речі, його колега Sanaa Karam опанувала нашу мову за два місяці.

Головні цілі, які ставлять перед собою волонтери Корпусу Миру: сприяти розвитку громад в Україні, місцевих організацій, допомагати їм нарощувати потенціал, організовувати роботу, реалізовувати різноманітні проєкти, зокрема з розвитку молоді, налагоджувати зв’язки між неурядовими й урядовими організаціями.

Радо вітаємо у своїй команді Thomas Choi і віримо, що завдяки плідній співпраці, обміну досвідом народиться багато чудових ініціатив та ідей!