«Виграш гранту для мене — як маленьке диво», — зізналась друга переможниця конкурсу мінігрантів від Світлани Сови Олена Дубова. Нагадуємо, що конкурс проходив у квітні цього року за сприяння ОВГ в межах підтримки жіночого підприємництва.

Фото Олени Дубової
Фото Олени Дубової

Її товари вирізняються не лише високою якістю, а й особливою енергетикою, бо на створення більшості з них її надихає маленька донечка. У кожну зі своїх поробок вона вкладає частинку душі. Олена за професією бухгалтер, та, перебуваючи в декретній відпустці, відкрила нові грані і знайшла себе у творчості. Шила оригінальні меблі, подушки, інтер’єрні вироби, м’які іграшки, які користувалися попитом серед знайомих. Улюблена справа почала приносити маленький дохід. Але вкрай не вистачало сучасної техніки. Тож мама в декреті прийняла сміливе рішення взяти участь у конкурсі мінігрантів від Світлани Сови. І була щедро винагороджена долею, ставши володаркою 500 призових євро. За отримані гроші дівчина придбала сучасну швейну машинку й оверлок.

Фото Олени Дубової

Минуло майже пів року. Тим, як просуваються справи, Олена Дубова залюбки поділилася з нами. «На момент участі в конкурсі я мала певні навики та знання в рукодільній сфері. Свою ідею бізнесу я презентувала через новорічні текстильні іграшки та дитячий настінний декор. Тепер мій горизонт розширився. Я захопилася ще виготовленням аксесуарів з використанням ручної вишивки й елементів печворку. Рівень моїх умінь, знань росте. Щодня я займаюсь самоосвітою. Мої замовники люди — це люди, які цінують якісні авторські речі.

Фото Олени Дубової
Фото Олени Дубової

Перемога в конкурсі додала мені сил, подарувала віру в себе і свою справу, фінансовий старт. Маючи нову техніку, я вільна у своїй творчості — можу виконувати роботи різної складності. Виготовляю 3D-фотофон, опановую предметну зйомку і просування виробів в інтернеті. Дуже вдячна Світлані Сові та її команді за підтримку! Щиро радію успіхам Дарини і Анни».

У планах Олени — освоїти ще кілька інтернет-ресурсів з продажу виробів ручної роботи й наступного року взяти участь у виставці хендмейд-товарів. Бажаємо майстрині нових ідей і здійснення творчих та бізнесових планів!