14 вересня переможниця конкурсу міні-грантів від Світлани Сови «На старт!» Дарина Нівінська, яка отримала сертифікат на 500 євро, відкрила власний англомовний простір для дітей Английский with Love

Нагадуємо, що у квітні пройшов фінал конкурсу «На старт!», мета якого — підтримати жіноче підприємництво в нашому місті. На ньому були представлені 55 проєктів. Перемогли Дарина Нівінська та Олена Дубова. Приз глядацьких симпатій, заснований членом Ради ОВГ Олександром Козаченком, отримала Анна Трипольська.

Дарина представляла освітній проєкт із навчання англійської мови дітей віком від 2 до 5 років. Вона навіть не мріяла увійти в топ фіналісток і подала заяву в останній день, а от тепер відкрила сучасний білінгвальний міні-садочок по вулиці Костенка,11. Тут є велика ігрова зала, зона для батьків, два кабінети для дошкільнят і школяриків. Для втілення мрії в життя знадобилося менше пів року.

«Почуття змішані. Це досить важко. Жодної вільної хвилинки для себе. Але коли зачиняєш центр, виходиш, двишся на нього збоку і розумієш, що це твоє, то, звичайно, відчуваєш неймовірний захват», — ділиться своїми емоціями Дарина Нівінська.

Засновниці конкурсу, членкині Рада Жіночих Ініціатив та Ради Об’єднання Відповідальних Громадян Світлані Сові також бракує слів від захвату: «Я навіть не уявляла, що таке може бути. Думала, якийсь невеличкий кабінетик відкриє. А тут просторе приміщення, у прекрасному місці, з багатьма напрямками. Отримавши премію Петера Гьоттеля від SILC, Swedish International Liberal Centre, я довго вирішувала, як нею розпорядитися. Зараз надзвичайно радію, що вклала гроші саме в цей проєкт».

Вітаємо Дарину з початком підприємницької діяльності, бажаємо їй подальшого успіху! Як просувається бізнес Олени Дубової та Анни Трипольської, ми розкажемо в наступних постах.