Минулих вихідних за підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян у селі Новопілля відбувся дводенний фестиваль сім’ї Happy Family Fest.
Ідея провести свято по-новому виникла в 14-річної Sofi Halik, яка й зібрала команду небайдужих мешканців для реалізації заходу сучасного формату. Для Новопілля, у якому свята відбуваються типово, це виявилось дійсно новим і незвичним.
«Я отримала насолоду від проведення фестивалю попри довгу кропітку роботу і втому, адже це ще й кінець навчального року», — зазначила Софія.
Цікаві люди, круті локації, на яких можна було навчитись навіть азів гончарства та петриківського розпису. Для дітей було багато ігор — від настільного твістера до командного «павучка», а дорослі могли взяти участь у майстер-класі із сімейних цінностей і психологічному воркшопі.
Приєднались до фестивалю й люди з інших сіл та селищ. Вечір першого дня закінчувався під чарівливі голоси скрипок і віолончелі від дівчат з квартету «Каре» та супервиступом фаєршоу від театру вогню «ArmKnot».
Другого ж дня був вечірній кінозал для всіх охочих, де можна було переглянути сімейний фільм «Моллі Мун та чарівна книга гіпнозу».
«Дуже подобається! Уперше побачила фаєршоу не на телевізорі. Сьогодні зі мною уся моя сім’я», — поділилась враженнями маленька учасниця фестивалю, Даринка.
За зібрані на ярмарку гроші було закуплено підгузки для покинутої чотиримісячної дитини, яка зараз перебуває в сільській лікарні.
Об’єднання Відповідальних Громадян дуже тішить той факт, що подібні ініціативи виникають у молоді, тому завжди будемо долучатись і допомагати таким енергійним підліткам.