Уже вдруге Об’єднання Відповідальних Громадян збирає активних і небайдужих громадян Кривого Рогу на масштабну конференцію. Минулу подію майже всі її учасники оцінили як дуже потрібну й надихальну, тож ми маємо зробити це знову! Знаємо, що багато хто вже забронював собі цілих два дні — 18 і 19 травня — на цю корисну та приємну справу. Якщо ж ви цього ще не зробили — дуже радимо не згаяти такої унікальної для нашого міста можливості.

Ми знову попрацюємо у трьох форматах:
— «ЧУТИ», де матимемо можливість послухати візійні промови від потужних українців, які вже сьогодні на практиці змінюють країну. Ми поступово розкриємо їхні імена — і вони вас здивують!
— «РОЗУМІТИ», де в невеликих групах інтерактивно і практично обговоримо надважливі теми: від транспорту до екології, від боротьби з фейками до інновацій в освіті — разом з експертами-практиками з різних міст України
— «ДОЛУЧАТИСЯ», де візьмемо кілька гострих для активного громадянського суспільства тем і влаштуємо відверту дискусію

Серед спікерів нашої конференції будуть:

ВЛАДИСЛАВ ТРОЇЦЬКИЙ — актор, режисер, продюсер, сценограф, засновник першого в Україні незалежного театру ЦСМ “ДАХ”, творецьdakhabrakha, Dakh Daughters, NOVA OPERA, «ЦеШо», ініціатор і президент фестивалю сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST.

М̶А̶Й̶К̶Л̶ ̶Щ̶У̶Р̶ РОМАН ВІНТОНІВ — відомий к̶а̶н̶а̶д̶с̶ь̶к̶и̶й̶ український журналіст і телеведучий з досвідом роботи на майже всіх посадах на майже всіх українських каналах. Справжню популярність здобув, коли в образі журналіста з діаспори запустив Телебачення Торонто.

СВІТЛАНА МАШАРОВСЬКА — PhD в галузі політичних наук, захистила дисертацію «Маніпулятивні технології як складова політичних кампаній», працює в політичному консалтингу з 2002 року.
ДМИТРО ТКАЧУК, заступник міського голови Житомира, відповідальний за діяльність управління транспорту і зв’язку міської ради.
КАТЕРИНА ЛЕВЧЕНКО — культурна менеджерка, мистецтвознавиця. Працювала в Мистецькому Арсеналі, Музеї історії Києва, PinchukArtCentre. Сьогодні — менеджерка програми «Навчання. Обміни. Резиденції. Дебюти» від Український культурний фонд.
ОЛЕКАСНДР ТОПОРІВСЬКИЙ 2015 року після Майдану повернувся до рідного селища, де впевнено виграв вибори селищного голови. Відтоді він модернізує Благодатне всіма можливими методами — від ремонту доріг до облаштування молодіжних просторів, від електронних сервісів до підтримки бізнесу.
ВІТАЛІЙ УСТИМЕНКО, молодий політолог, ще зі студентських років був активним учасником громадських рухів, під час Євромайдану координував Самооборону Одеси. Після служби в ЗСУ очолив місцевий АвтоМайдан і був обраний до Ради громадського контролю при НАБУ.
Це далеко не всі культурні, громадські й політичні діячі, яких ми плануємо познайомити з Кривим Рогом. Тому подальше анонсування спікерів відбувається на сторінці Друга Конференція Громадянського суспільства у Facebook.

Закликаємо вас РЕЄСТРУВАТИСЯ: https://forms.gle/K94z4aKhu8rKBjt27. Невеликий реєстраційний внесок (300 грн) можна ще зменшити, зареєструвавшись заздалегідь (до 10 травня він становитиме 200 грн). І ще вдвічі меншим він буде для школярів, студентів, пенсіонерів, учасників АТО/ООС, мешканців сіл та смт.Після реєстрації вам надійде лист із підтвердженням участі (або не надійде, адже оргкомітет залишає за собою право не підтвердити участі без пояснення причин) і подальшими інструкціями.До зустрічі на конференції!