Масштабність цьогорічного White Stones Trail, який відбувся 20 квітня на Карачунах, перевищила будь-які очікування. 460 учасників із 28 міст України! Неймовірна атмосфера, шалена енергетика, захват і нові сподівання панували над усіма. Додайте до цього чудову сонячну погоду, яскраве вбрання спортсменів, радісні обличчя, краєвиди Карачунівського гранітного кар’єра. Незабутнє враження справила мить, коли з місця під оплески й вигуки рушила величезна маса спортсменів.

Член Ради ОВГ Юрченко Тарас, який свого часу серйозно займався футболом і закінчив Республіканське вище училище фізичної культури, сказав: «Я здивований такою кількістю учасників. Спорт охоплює все більше містян. Зізнаюсь чесно, ніколи не розумів легку атлетику. В училищі сприймав біг як покарання🙂. Але сьогодні захотілося приєднатися. На мою думку, марафон — передусім перемога над собою. Саме для цього приходять більшість учасників».

Звертаючись до учасників трейлового марафону, Тарас також зазначив, що Об’єднання Відповідальних Громадян і надалі активно підтримуватиме подібні заходи.

Своїми емоціями після забігу на 2 км поділився Олександр Мазепенко. Колишній футболіст уперше взяв участь у легкоатлетичних змаганнях і здобув перемогу: «Захід чудовий. Самопочуття добре. Нелегкий маршрут. На початку 200–250 м підйом. Ноги підсіли, хоча розминався добре. Було важко тримати темп. Але я зумів утримати. Зайняв друге місце».

Ми раді співпрацювати з потужною командою ГО Ukrainian Bike Family, зокрема її головою, ініціатором і керівником проекту Денис Дубов, головним суддею марафону Максим Соколовский, головою клубу UBF Run Валерия Сподаренко. Спорт у місті завдяки вам стає модним. Разом з Денисом Дубовим ми дякуємо за допомогу і величезний внесок в організацію спортивного заходу майже п’ятдесяти волонтерам.