6 квітня в парку Павлова, на Карачунах, відбувся футбольний турнір серед дворових команд. Загалом участь узяли 21 команда та близько ста підлітків.


Турнір вийшов емоційним і цікавим, усі показали свої фізичні можливості й уміння працювати в команді. На полі зібрались групи різного віку — хлопців та, що поки незвично для Кривого Рогу, дівчат, об’єднаних футболом.


«Перемога переважно залежить від того, наскільки в гравців розвинутий дух товариства та взаєморозуміння», — зазначив член ОВГ Юрченко Тарас. — «Усі ці якості знадобляться підліткам не тільки в спорті, а й у житті

».
За підсумками ігор, перше місце виборола команда «300 спартанців». Переможці отримали футбольні м’ячі, а призери — спортивні сумки та пляшки для води.
«Подібне відбувалось у нас, на Карачунах, ще за мого дитинства, потім усе якось занепало», — говорить батько одного з учасників. — «Упевнений, що тепер подібні турніри стануть нашою доброю традицією».
Головною метою цього заходу є підтримка та розвиток молодіжного й підліткового спорту на Карачунах і в місті в цілому. Об’єднання Відповідальних Громадян виступає за спортивний розвиток дітей Кривого Рогу, тому такі ініціативи завжди будуть пріоритетними для нас.