Ми вже розповідали про бонуси й приємні сюрпризи, які подарувала опера IYOV криворіжцям. Та сталося ще дещо. Фотовиставкою з опери зацікавився відомий не лише в нашому місті фотограф, голова «Спільноти творчих фотографів» Олександр Водолазський. Ба більше. З легкої руки майстра роботи вже були використанні для проведення унікальної фотовиставки на скелях Криворіжжя, а далі на них чекають виставкові зали Києва, Дніпра та Вінниці.

Олександр упевнений, що виставку необхідно просувати далі: «Якесь нове враження. Вона цікава своєю авторською енергетикою. На жаль, не було часу познайомитися з авторами. Але з нами були їхні дух і почуття».

Нагадуємо, що ідея проведення фотовиставки, пов’язаної з оперою IYOV, належить Освітня Піч. Оформленням і підготовкою займалося ОВГ. «Ми щиро радіємо тому, що речі, до яких долучаємося, дарують не лише позитивні емоції та враження, а й надихають, породжують нові ідеї, показують нові можливості», — зазначив співзасновник ОВГ Юлій Морозов.

Про те, як всесвітньо відома опера IYOV пройшла в нашому місті, тут: https://www.facebook.com/vidpovidalni/posts/2181616925239650?