«Мішки закінчились раніше, ніж сміття», — саме такими словами охарактеризував зазвятість учасників Толоки на Соколовці, яка відбулася 6 квітня, організатор Валерій Подколзін.

Близько тридцяти людей прийшли допомогти з прибиранням і висадкою дерев. Окрім дорослих та маленьких мешканців з різних куточків міста прибув на допомогу десант з організації «Дангион Кривой Рог». Приємною несподіванкою стало долучення до заходу вихованців реабілітаційного центру ГО «Ювілейний рік».

Не зрадив традиції допомагати рідному району Андрій Немченко, який з 2013 року бере активну участь у благоустрою Соколовки: «Це нормально, коли людина турбується про вулицю, район, у якому мешкає. Депутатські обов’язки, які я взяв на себе зараз, не виключають моїх обов’язків як громадянина, свідомого мешканця. Тому я тут, як і раніше».

Волонтерка Ірина Яковіна, яка вже п’ятий рік плете маскувальні сітки для армії, має роботу, але знайшла час, щоб упорядкувати частинку власного міста, зазначила: «Відповідальні люди відповідальні в усьому. Потрібно робити наше місто кращим. Велику роль у цьому грає особиста відповідальність кожного, але з боку влади не завадило б хоча б пару контейнерів для сміття поставити. На 6 га жодного».

На думку Валерія Подколзіна, головну мету досягнуто: «Ми довели, що є багато небайдужих людей. Розповіли про проблеми і показали шляхи їх вирішення. І найбільше радує те, що деякі з учасників акції вже планують щось подібне зробити на Ювілейному. Це надихає не зупинятися».