Нарешті дочекалися! Разом із бруньками та весняним промінням ожила після зимової сплячки «Зелена ініціатива» — проект ОВГ, який вдало стартував минулого року й одразу встиг полюбитися.

Першими в цьому сезоні в межах проекту висадили дерева на території ліцею №129 представники фірми «Віконда». 15 березня саджанці калини, горобини, берізок і ялинок замайоріли на шкільному подвір’ї. Радість, піднесення, усмішки — добрива, яких не шкодували всі учасники акції.

Залюбки активно і свідомо допомагали дорослим учні 9-Б і 9-Г класів. Діти неймовірні. У них є чітке розуміння необхідності відновлення природи, а ще зовсім доросле бажання залишити після себе добрий слід. «Висадити дерева — це можливість залишити ліцею трішки себе», — говорить учениця 9-Г класу Мира Мацюк.

«Найправильніше побудоване суспільство — таке, у якому відбувається взаємодія бізнесу, влади та громадськості. Коли ОВГ таку ініціативу озвучило, ми з радістю її підтримали. Минулого року через погодні умови не вдалося висадити рослини, зате цього року ми стали першими!» — зазначив генеральний директор фірми «Віконда» Євген Каріс.

Бізнесмен пишається своїми співробітниками, які із задоволенням відгукнулися допомогти дітям. «Цього разу охочих висадити дерева виявилось більше, ніж самих дерев», — жартує Євген.

Своїми враженнями поділилася представниця «Віконди» Ольга Князєва: «До такої акції долучилася вперше. Надзвичайно надихає. Такі заходи згуртовують старше й молодше покоління. У момент посадки дерева було відчуття, що зароджується щось нове. Це маленький крок на шляху до великих змін. Дуже хочеться, щоб деревця прийнялися, бо кожне з них саджалось із любов’ю, натхненням і усмішкою».

Щиро дякуємо колективу школи, зокрема директору Нелі Погребній та її заступниці Наталії Козаченко за активну співпрацю в організації та підтримці акції!

Детальніше про проект у цьому пості

Натисніть тут, щоб заповнити анкету для участі