Другого весняного дня Ukrainian Bike Family за підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян організував «Велошколу: правила дорожнього руху для велосипедистів».

Прийшли послухати велосипедиста зі стажем, голову ГО «UBF», організатора «Залізної сотні» Дениса Дубова як дорослі, так і діти, бо ж любов до велосипеда не має вікових обмежень. Були і початківці, і досвідчені велосипедисти.

Чотирьох годин з двома перервами на каву фанам ровера не вистачило, щоб насолодитися спілкуванням. Після заходу ще з годину обговорювали спільні теми.

За словами лектора, у першу чергу вчилися впевнено й безпечно почуватися на дорозі в потоці транспорту. Окрім загальних правил дорожнього руху дізналися про певні лайфхаки, яких немає в ПДР України, але які часто стають у пригоді кожному велосипедисту.

Неймовірно! Узяв для себе багато нового і колега Дениса, член Ради UBF Микола Сапронов. Велосипедист із десятирічним стажем щиро зізнався, що про багато нюансів не чув раніше.

Слова подяки, лайки, респекти не забарилися. «Дуже корисний та інформативний захід! Для себе склала деталі пазлів у цілісну картину. Денис Дубов, дякую за Велошколу і особливо за розбір складних ситуацій», — зазначила Світлана Грибанова.

Ще однією новиною з непідробним здивуванням поділився дещо розгублений від такої уваги Денис Дубов: «У мене вперше взяли автограф, зі мною ще такого не було. Я не очікував…» Організатор багатьох яскравих заходів, автор сміливих ідей виявився напрочуд скромною людиною, свою діяльність не вважає чимось надзвичайним: «Просто займаюся тим, до чого лежить душа».