У нашому місті завершилась цьогорічна посівна кампанія добра. Засіяли радістю, надією, вірою 548 дитячих сердець. Та не встигли волонтери «Компасу» роздати подарунки, зібрані вами для дітей інтернатів, як ми увійшли в цикл збирання врожаю. Один хлопчик після отриманого Пакету з добром сказав: «Коли я виросту, буду допомагати дітям… Я мрію стати таким, як “Компас”». Маленький шматочок добра вже переріс у велику дорослу мрію та бажання допомагати іншим, дарувати відчуття щастя, яке колись подарували тобі.

Ми впевнені, що акція Пакет Добра, організована волонтерською платформою «Компас», дасть іще не один цінний плід, зігріє не одну дитячу душу. Ми віримо, що попереду на нас чекають великі, а може, й рекордні врожаї світла й безмежної душевної теплоти, адже добро множиться з неймовірною швидкістю.

Дякуємо всім, хто долучився до «Пакету добра»❤️. І не забувайте, що дарувати іншим надію та любов, змінювати світ на краще можна завжди. Ці важливі речі не мають ні просторових, ні часових меж, але саме вони єднають людей, кардинально змінюють суспільство і спрямовують у бік спільного щасливого майбутнього.