30 грудня в приміщенні конференц-залу Об’єднання Відповідальних Громадян відбулося новорічне свято для дітей із села Новопілля. За півтори години дітлахи відчули себе справжніми детективами-чарівниками і, між іншим, урятували Новий рік та дух Різдва!

«Заплановано це свято було громадською організацією Спільно+ іще місяць тому. Діти брали участь у конкурсі в соцмережі Фейсбук, — розповідає Юрій Українець, один з організаторів свята. — На жаль, у нашому селі виявилось нелегко знайти приміщення для такого заходу, тому ми звернулись за допомогою до давніх друзів й партнерів — Об’єднання Відповідальних Громадян, за що ми їм дуже вдячні».

Кожна дитина отримала справжнісінький сертифікат детектива-чарівника і, звичайно ж, солодкі подаруночки. «Емоції наших маленьких новопільців не передати словами», — діляться враженнями батьки.

Дуже тішить той факт, що суспільство активізується не тільки у великих містах, а й у сільській місцевості. Головною задачею Об’єднання Відповідальних Громадян є допомога ініціативам, які з’являються не тільки в Кривому Розі, а й у передмісті.