В Україні введено в дію нове харчове законодавство, що суттєво вплине на роботу всіх закладів громадського харчування та суміжних сфер. Чи готові криворізькі ресторатори, а також власники або менеджери супермаркетів, ринків, засобів пересувної та вуличної торгівлі — усі, хто задіяний в обігу харчових продуктів, до дотримання його норм?

Не варто чекати на перевірки та штрафи, щоб починати вчитися на власних помилках. Об’єднання Відповідальних Громадян, яке зацікавлене в розвитку якісного малого й середнього бізнесу в Кривому Розі, запросило до міста Громадська спілка Асоціація з інтеграції НАССР (міжнародна система аналізу небезпечних чинників і контролю в критичних точках — Hazard Analysis and Critical Control Points). Експерти асоціації 6 ЛИСТОПАДА проведуть безкоштовний семінар-тренінг для всіх зацікавлених криворіжців і вручать сертифікат, наявність якого з наступного року є обов’язковою для всіх працівників харчової промисловості.

Партнер компанії LCG Integration Руслан Петренко та голова «Асоціації з інтеграції НАССР» Владислав Веремеєнко докладно й фахово розкажуть, як створити і реалізувати безпечний харчовий продукт та уникнути шалених штрафів від нового контролюючого органу. Згідно з новими положеннями значна відповідальність за виробництво безпечної продукції покладається на її виробників. Також передбачається розроблення, введення в дію й застосування постійних процедур, що засновані саме на принципах системи НАССР.

Тренінг-семінар відбудеться 6 листопада об 11:30, ОБОВ’ЯЗКОВА реєстрація за покликанням: bitly.com/2RcVq0j
Місце проведення та інші деталі будуть додатково повідомлені зареєстрованим учасникам.