Відповідальний бізнес, яким без сумнівів є кінотеатр «Олімп», піклується про своїх клієнтів і їхній комфорт, а також іде в ногу із сучасними тенденціями. Так, черговою стадією поетапного оновлення великої глядацької зали стала заміна більшості крісел. А понад сотню м’яких стільців іще в абсолютно робочому стані — дуже потрібна допомога для інших організацій.

Об’єднання Відповідальних Громадян посприяло цьому, і позавчора по 40 комфортних крісел приїхали до стадіону, який БФ «ШELTER+» придбав минулого року, до палацу дитячої та юнацької творчості «Горицвіт» і до школи №10. На стадіоні крісла, після виготовлення відповідних брудостійких чохлів, стануть важливим елементом для комфортних роздягалень, у «Горицвіті» — допоможуть оформити зону очікування для дітей, коли батьки приводять їх на заняття.

А для школи, за словами директора Артема Бондаренка, це дуже значний подарунок, адже в навчальному закладі взагалі немає елементарної актової зали. «Тож новина про можливість отримати зручні крісла мене дуже порадувала. Це перший важливий крок, який дає надію, що актовій залі в 10 школі БУТИ!» — запевнив Артем.

Окремо дякуємо компанії «Виконда» за допомогу в транспортуванні крісел.