27 липня Освітня піч запрошує долучитися до неповторного світу музики і розфарбувати свій літній вечір нетемперованими звуками різнокольорових джазових композицій. Захід проходитиме за сприяння ОВГ та КГЦ ШELTER+. Спонсори — фабрика вікон «Віконда» та готель Дружба». Проведе вечір Олександр Жупан.

На даху  готелю «Дружба» прозвучить відомі й авторські композиції Contemporary Jazz у виконанні яскравого джаз-квартету The Segment Quartet (Київ).

Фронтмен гурту, справжній мультиінструменталіст Орест Філіпов грає на саксофоні, кларнеті й флейті. Серед талановитих професійних музикантів гурту — гітарист Денис Стрюцкий зі складу вже відомого нам гурту Gadzzilla Project.

Буде презентовано альбом «Unseen World», представлений 18 червня на радіостанції C’rock radio міста В’єнн, Франція. — він повністю складається з авторських композицій Ореста Філіпова. На думку талановитого музиканта, «музика відображає не дійсність, якою вона є, а філософський погляд та ставлення до світу кожного з музикантів».

За словами організаторів, музика The Segment Quartet натхненна роботами ECM Records, повна загадковості, іноді холоду, але водночас може змусити релаксувати своїм теплим, мо літній вітерець, звучанням.

Склад:
Виктор Тисленко — барабани
Yaroslav Tovarianskyi — контрабас
Денис Стрюцкий — гітара (Кривий Ріг)
Орест Філіпов — саксофон, флейта

The Seqment Quartet у фейсбук: https://www.facebook.com/TheSegmentQuartet/

27 липня
20:00–22:00
вул. Телевізійна, 12 (дах готелю «Дружба»)

Вартість: 250–300 грн.

Квитки за покликанням:
https://jaznadahu.ticketforevent.com/?draft_mode=on

Деталі:
0631532009
0972093910

ВАЖЛИВО!
ВХІД НА ПІДБОРАХ ЗАБОРОНЕНО!
У РАЗІ НЕСПРИЯТЛИВИХ МЕТЕОРОЛОГІЧНИХ УМОВ ЗАХІД МОЖЕ БУТИ ПЕРЕНЕСЕНИЙ НА СТРОК ДО 7 ДНІВ.
ВІК 16+