Минулого разу багато криворіжців, зокрема наші підписники, щиро шкодували, що пропустили можливість потрапити на дах послухати джазових мелодій, помилуватися чудовими краєвидами, та попросили обов’язково дати знати, коли така нагода трапиться ще.

Тож повідомляємо: 7 липня можна поринути в джаз разом із Dark Side Trio. На даху готелю «Дружба» музиканти зіграють авторські композиції в стилі Contemporary Jazz. Захід проходитиме за сприяння ОВГ та культурно-громадського центру ШELTER+ та підтримки фабрики вікон «Віконда». Організатор — Освітня Піч.

Колектив Dark Side Trio заснований у 2016 році в Дніпрі. Музиканти постійно гастролюють, виступають на різних концертних майданчиках України, беруть участь у фестивалях. Грали спільні концерти з Олексієм Боголюбовим, Євгеном Пугачовим, Яковом Цветинським. 29 червня зіграють на сцені Leopolis Jazz Fest. Нещодавно група випустила свій дебютний альбом «Old bookcase».

«Музика Dark Side Trio — це квінтесенція людських переживань, поєднання еластичних барабанних ритмів, густого, немов час, звуку електрофортепіано Родес. Також простір заповнює тенор-саксофон. У їхній творчості знаходить відображення дійсність — з усією властивою сучасному суспільству експресією, суперечливістю і зосередженістю».

Склад:
Михаил Лышенко (Misha Lyshenko) — клавіші/піаніно
Дмитрий Литвиненко — барабани
Daniil Vinarikov — саксофон

7 липня
20:00—22:00
вул. Телевізійна, 12 (дах готелю «Дружба»)

Вартість: 250–300 грн

Квитки можна придбати тут:
https://jazznadahudarkside.ticketforevent.com/

Деталі:
0631532009
0972093910

ВАЖЛИВО!

ВХІД НА ПІДБОРАХ ЗАБОРОНЕНО!
У РАЗІ НЕСПРЯТЛИВИХ МЕТЕОРОЛОГІЧНИХ УМОВ ЗАХІД МОЖЕ БУТИ ПЕРЕНЕСЕНО НА СТРОК ДО 7 ДНІВ.
ВІК 16+

Про те, як усе пройшло минулого разу, можна почитати за покликанням https://www.facebook.com/vidpovidalni/posts/1757757164292297