26 червня членкині ОВГ Ользі Костіній урочисто вручено премію Дніпропетровської облради за внесок у розвиток «зеленої» модернізації економіки області, упровадження «зелених» ідей, ведення «зеленого» бізнесу, захист навколишнього природного середовища.

Завдяки активній просвітницькій діяльності Ольги до проекту «Я сортую з “Чистим містом”» залучено 1011 дітей та охоплено 39 шкіл Кривого Рогу.

«Дуже щаслива, що знайома з Ольгою Костіною. Вона по праву заслужила отримати цю премію, адже не перший рік займається проблемою сортування твердих побутових відходів, і привчає до цього школярів та школярок нашого міста», — зазначила співзасновниця «рівні у кривому» Ірина Блинова.

Що означає перемога для власниці премії: «Головним чином, для мене це був челендж зуміти попросити і потім прийняти допомогу. Та ще наука — чесно сказати: є куди розвиватися і є стимул лишатися в темі, яку розвиваю».

Ольго, щиро вітаємо тебе з перемогою! Дякуємо, що турбуєшся про екологію нашого міста та країни в цілому, закладаєш основи екологічної культури дітям, учиш їх турбуватися про навколишнє середовище, надихаючи своєю діяльністю, і доводиш, що зміни — в наших руках!