Хто не встиг, не зміг, не знав, забув, пропустив відвідати нічний кінофест минулого року, має чудову можливість реабілітуватись в ніч з 30 червня на 1 липня. Саме тоді пройде «Відкрита Ніч. Дубль 21» під девізом «Ми. Для нас. Про себе».

Вас запрошує КГЦ ШELTER+, за сприяння якого вже втретє криворіжці долучаться до всесвітньої події. Одночасно покази короткометражних фільмів українських режисерів пройдуть на 80 майданчиках України та зарубіжжя.

«Відкрита ніч» — фестиваль, покликаний щоразу відкривати нові українські імена в галузі кінематографа й телевізійного виробництва. 21 рік поспіль справжні кіномани збираються наприкінці червня просто неба, щоб долучитись до останніх новинок, підтримати одне одного та похвалитися фільмами врожаю останнього року»

Одночасно обиратимуть переможців у трьох категоріях: ігрові фільми, документальні та анімаційні. Буде представлено кілька стрічок поза конкурсом. У межах спеціальної програми на підтримку Олега Сенцова та українських політв’язнів відбудеться показ фільму «Процес. Російська держава проти Олега Сенцова» режисера Аскольда Курова.

За криворізькою традицією захід проходитиме на футбольному майданчику ШELTER+ з 22 до 5 години ранку. Для комфортного перегляду організатори радять взяти із собою каремати, спальні мішки. Тим, хто прийде без спеціального спорядження, обіцяють надати все необхідне на час фестивалю, але краще підготуватись як слід.

Більше про фестиваль: https://opennight.org.ua/ua/

Локація: КГЦ ШELTER+ (Армавірська, 28, район 44 кв.);
Вартість білету: 25 грн, для студентів і пенсіонерів — 20 грн;

Довідка за телефоном: 097 209 39 10