Цього разу з Освітньої печі за підтримки та активної допомоги ОВГ і КГЦ ШELTER+ вийшов сміливий унікальний для Кривого Рогу музичний проект «Джаз на даху». 8 червня вечірнє місто затамувало подих, щоб вловити джазові мелодії, що впродовж двох незабутніх годин доносилися з даху готелю «Дружба».

Угадував настрій поціновувачів модерного джазу і романтиків джаз-бенд Gadzzilla project (Київ) з авторськими композиціями.

Неймовірні види, поєднані із живою музикою, мистецтво, що впритул наблизилось до неба та зірок, створили незабутню атмосферу і вкотре показали величезний потенціал нашого міста, яке в умілих руках може перетовритись на справжній культурний центр європейського рівня.

Проект — давня з численних мрій його координатора Станіслава Корнієнка. За його словами, ідею вдалося втілити завдяки чудовій команді, зокрема менеджеру з шаленим досвідом Ярославу Корнієнку, Дишлюк Наталі, яка забезпечила чудовий контент у Фейсбуці, директору Світлані Польщак. Майже  кожний підрозділ ШELTER+ вніс свою лепту в те, що зараз називають «Джаз на даху»!

Станіслав висловив подяку партнеру проекту Євгену Карісу та його компанії «Віконда», які стали міцною опорою в реалізації «Джазу на даху», команді готелю «Дружба», невеличкій армії волонтерів Любові Заріцькій, Олександру Чехмирю, Тетяні Поляковій, головному раднику щодо звуку та підбору музичного колективу Олександру Романча, Дмитру Канєвському  за якісний звук, фотографам Аллі Балабан, Федору Лавріку.

«Близько місяця, ми цією маленькою, але згуртованою “шайкою”, час від часу, ставали то менеджерами, то вантажниками, трішки теслярами та знавцями погоди;) За три дні до події ми ще й стали великими аскетами — мінімум їжі та сну, авжеж ми їли та спали, але м’яко кажучи, не так, як ми звикли. Зізнаюсь, задоволення від нашої події я отримав тільки аж за два дні потому, після події — тоді ж я добре проспався і поїв»,— розповідає Станіслав Корнієнко.

Юлій Морозов зазначив: ШELTER+ і Об’єднання Відповідальних Громадян щасливі бути дотичними і підтримувати такі ініціативи.