12 червня зусиллями команди «Схованка» стартувало «Еколіто» — проект, розрахований на дітей 1–4 класів, що триватиме до середини липня. Функціонує тижнями, кількість яких батьки обирають за бажанням. Заняття-розваги проходитимуть щовівторка та щочетверга з 9:30 до 13:30.

Головна мета нового проекту — дати малечі базові знання з екології в ігровій формі, навчити жити екологічно — піклуватися про себе і навколишній світ, пізнаючи його.

Учасники Еколіта долучаться до органічного господарства — учитимуться самостійно вирощувати городинку, стежити за курками. Разом із дорослими готуватимуть смачну і корисну здорову їжу, займатимуться йогою та фізичними вправами. Відпочиваючи дізнаються багато нового.

Під час щосуботніх екскурсій дітлахи зможуть відвідати театр, гончарну майстерню, майстер-класи з вироблення цукерок, планується поїздка до страусиної ферми.

Як пройшли перші дні, розповідає  «Схованка»: «Познайомились, позаймалися йогою, приготували та з`їли смачний перекус, посадили свій город і зафіксували це у виготовленому самостійно лепбуці».

Поринути в Еколіто можна з будь-якого тижня. Реєстрація та більш детальна інформація за телефоном 0969039820