Під час тренінгу «Мамо, я в політику!» знаннями й досвідом ділився депутат міськради Сергій Попович.

Під час своєї лекції «Політика і реклама» Сергій не вдавався до високих матерій та складних термінів або ж завчених фраз, а як практик і людина, яка досягла успіхів не на словах, а на ділі, поцікавився в присутніх, що спонукало прийти на тренінг, і чого раптом захотілось у політику).

Під час теоретичної частини шукали відповіді на питання, як будувати індивідуальний імідж, як позиціонувати себе без ризиків, як бути унікальним на ринку. Говорили про успішні кейси та правильний піар.

На питання щодо використання чорного піару відповідь була короткою: «Політики не мають бути мудаками».

Якими головними принципами варто керуватись у побудові бренду, політиці, бізнесі, Сергій говорить так: «Треба постійно прагнути кращого, бути чесним, виконувати обіцянки та зберігати довіру, зігнорувавши її — можна втратити усе». Сергій переконаний, що бренд — це наші вчинки.

Цікавою була практична частина тренінгу. Проведене на початку анкетування виявило схильності учасників до певної діяльності, показало, над якими особистими якостями ще треба попрацювати. А спільна робота над програмним продуктом молодого політика, надала практичні та фундаментальні знання, як бути корисним громаді.

Спілкування з аудиторією, засноване на демократичних принципах, вільне від нікому не потрібних штампів, при цьому наповнене поваги до тренера та особистості кожного учасника більше нагадувало співпрацю та закладання цеглинок у майбутню взаємодію на шляху до побудови демократичної країни.