З 5 по 7 березня Роман Морозов провів ряд зустрічей на Тернопільщині, центральною темою яких було «Лідерство + командна робота, або Як досягнути задуманого». Головна мета поїздки — шукати можливості співпраці регіонів України, ділитися досвідом принципами та цінностями культурно-громадського центру ШELTER+.

Програма була дуже насичена. У Тернопільському інституті соціальних та інформативних технологій спілкувались зі студентами-католиками товариства «Обнова». Говорили на різні теми, зокрема про діяльність Ш+, дошлюбні стосунки, Криворізьку Раду Церков, Силу Людей, навіть про екзистенційні надсенси буття та багато іншого.

Роман зазначив: «Цікаво, що мені однаково зручно було говорити про всі ці дуже різні теми, бо для мене це все — органічна частина життя».

Потім були лекції та виступи у Чортківському педагогічному училищі імені Олександра Барвінського, у Молодіжному Центрі Тернопіль, зустріч із Силою Людей Чорткова. Активний громадський діяч розповідав про проекти КГЦ ШELTER+, саморозвиток та лідерство як життєву позицію людини, яка може брати на себе відповідальність та ініціативу.

Не змусили себе чекати щирі відгуки: «Послухавши вашу лекцію, я взяла для себе багато чого. Не можу сказати, що я дізналась щось нове, але скажу одне: ви вмієте мотивувати. Спасибі Вам за сьогоднішню лекцію».

А ось іще враження: «Ми сьогодні говорили про створення проектів, а точніше, що для цього потрібно. Гроші в цьому відіграють хоч і важливу, але не основну роль, а головними є цінності, класні, ідеї, мрії. І не треба лінитися, треба виходити із зони свого комфорту».

Говорячи у Кремінці про політичне життя, партії, політику загалом Роман Морозов зауважив: «Політика — один із найбільш досконалих способів служити ближньому. Брудною її роблять безвідповідальні, егоїстичні люди».

До Тернопільщини Романа запросив Святослав Абрам’юк, який назвав діяльність активіста служінням: «Дякую за відданість і за служіння протягом цих 3-х енергійних днів. Відчуття такі, що нам вдалось дуже багато.7 окремих подій-зустрічей до яких долучилось близько 120 людей. Кожна подія була особлива своєю темою та наповненістю: досвід ШЕЛТЕРА, діяльність у Силі Людей, ІСТОРІЯ ЦЕРКВИ І РОЗУМІННЯ ВІРИ, розуміння дошлюбних стосунків. Усі зустрічі були особливими і змістовними. Хочеться заохотити всіх до знайомства з Романом Морозовим та з діяльністю культурно-громадського центру ШELTER+, бо це справжній успіх для нашої країни, як би пафосно це не звучало».