Тренеркою другого майстер-класу в рамках проекту «Мамо, я в політику!» була юристка, членкиня Ради ОВГ та Ради Жіночих Ініціатив Світлана Сова, яка бере активну участь у житті міста.

Світлана є членом Наглядової ради БФ «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу», працює у спілці «Екологічна рада Криворіжжя», займається політикою — нині є депутаткою Криворізької міськради.

Тригодинний тренінг слухали понад 40 учасників — конференц-зала ОВГ була заповнена вщент. Цього разу розбирали кілька важливих тем — говорили про екологію, медицину, корупцію, неправильний розподіл коштів, про проблеми міста та України і, звісно, про можливі шляхи їх вирішення.

Позитивними були емоції й у тренерки, і в учасників. «Усі розумники і розумнички. Я не очікувала такого живого інтересу. Усі одне до одного включались у дискусії! Я теж у них навчаюсь і від них надихаюсь. Відчуваю, що ми потрібні одне одному», — підсумувала Світлана.

«Дуже сподобався тренінг. Усе було цікаво і корисно. Дуже вдячна. Головне — зрозуміла, що будь-які зміни треба починати з себе», — такими враженнями поділилася одна з учасниць проекту Юлія Неустроєва.

Ще одна учасниця Марина Полторацька також подякувала за можливість узяти участь у тренінгах та висловила побажання: «Хочеться почути, які програми діють за ініціативи спікерів у нашому місті, які практичні рішення особисто вони пропонують. Хотілося б долучитись до процесу із середини».