23 лютого в КГЦ ШELTER+ у межах міжнародного соціального профорієнтаційного проекту «Місто професій» відбудеться панельна дискусія «Сучасна освіта та професії майбутнього». Цього ж дня спікер дискусії Тетяна Люлька прочитає авторську лекцію «Я-Бренд» для тих, хто цікавиться PR, комунікаціями та побудовою особистого бренду.

Тетяна Люлька відома як керівник міжнародного журналу Community Business Magazine, ініціатор міжнародного проекту «Місто професій», є топ-спеціалістом України з PR з десятирічним стажем.

Організатори дискусії ставлять перед собою завдання дати уявлення батькам, дітям, педагогам про потреби суспільства через 10–20 років: «Майже кожен громадянин України зіштовхується з такою проблемою, як невідповідність сучасної освіти запитам роботодавця. Такий дисонанс породжує перешкоди під час пошуку роботи за спеціальністю. Тому через відсутність нових ідей та шляхів їх реалізації ми ризикуємо втратити інтелектуальний потенціал країни».

Як інформаційна кампанія дискусія проводитиметься в 25 містах України. За результатами усіх проведених заходів буде сформований лист на ім’я міністра освіти та науки України з побажаннями та рекомендаціями від усіх учасників начального процесу — батьків, дітей, педагогів щодо начального процесу та профорієнтаційної роботи з першого року навчання дитини.

Обидва заходи безкоштовні й проходитимуть в КГЦ ШELTER+ за адресою вул. Армавірська, 28.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за телефоном 097 291 60 59 Анастасія Назаренко або за посиланнями https://goo.gl/XsWBQfhttps://goo.gl/iZS5ki.