17 лютого КГЦ ШELTER+ організовує зустріч із криворізьким мандрівником краєзнавцем Едуардом Дворчуком.

Едуард поділиться своїми враженнями про двотижневу мандрівку автостопом по Західній Європі, яка пройшла маршрутом Варшава – Брюссель – Гент – Брюге – Антверпен – Роттердам – Амстердам – Берлін – Дрезден – Прага – Острава – Краков – Львів.

Буде чудова нагода отримати поради від досвідченого автостопера щодо правильного планування маршруту та бюджету подорожі, корисні настанови по підготовці документів. Дізнаєтесь про те, що слід брати у подорож та яких правил варто дотримуватись, щоб уникнути зайвих проблем. Окрім практичних знань про те, що і де краще купувати, де харчуватись, мандрівник, звісно, розкаже про культуру, звичаї, життя європейців, його соціальні аспекти та багато-багато іншого.

Вас чекають за адресою: вул. Армавірська, 28. Початок о 15:00.

Нагадуємо, що в культурно-громадському центрі ШELTER+ працює кафе, де можна за дуже помірну ціну випити кави або чаю, поласувати смаколиками. А раптом хтось вирішить дістатись до центру автостопом) і трохи змерзне або втомиться від шквалу емоцій, то зможе відновити свої сили за допомогою ромашкового чаю зі смаком радушої гостинності.