27 січня в культурно-громадському центрі ШELTER+ відбудеться презентація фотовиставики чемпіона України з велотуризму Якова Волкова.

Представлені світлини розкажуть про цікаві неповторні велоподорожі Європою, які Яків Федорович здійснив разом зі своїми учнями впродовж останніх двох років.

За цей час велотуристи відвідали 20 країн Західної Європи і сповнитись купи вражень, частину яких вдалося зафіксували у світлинах.

У межах виставки, на якій вони будуть представлені, Яків проведе короткий екскурс незабутніх мандрівок і розкаже, за його словами, «про те, як подорожі допомагають розуміти красу світу та безцінність часу».

А розказати голові велокомісії міста Кривого Рогу, майстру спорту зі спортивного туризму, старшому інструктору-теренеру з велотуризму, керівникові велотур-клубу «Горизонт», судді І категорії зі спортивного туризму буде про що.

КГЦ ШELTER+ запрошує 27 січня о 16:30 усіх бажаючих зануритись у світ велопригод із людиною, для якої велоспорт — невід’ємна частина життя. Вхід вільний.

Поки віртуальна подорож, а там, гляди, й мрія подорожувати світом на двоколесному стане реальністю!