Комунізм і його епоха

Фонд Фрідріха Науманна за Свободу і Об’єднання Відповідальних Громадян запрошують на унікальну виставку «Комунізм і його епоха» в Кривому Розі.

 

Франкфуртський історик і публіцист Ґерд Кьонен розробив концепцію виставки, присвяченої 100-й річниці Жовтневої революції, яка ретроспективно зображує підйом і падіння комунізму. Фундація з опрацювання наслідків диктатури СЄПН та Німецький історичний музей підготували виставковий матеріал: на 25 плакатах демонструються близько 200 фотографій і документів сучасної історії.

Відкриття виставки в Кривому Розі відбудеться 21 листопада 2017 р. в готелі “Аврора”. Реєстрація почнеться о 17:00, а о 18:00 стартує дискусія за участі директора Архіву СБУ Андрія Когута, професора кафедри історії Центральної та Східної Європи Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергія Стельмаха, а також професора Криворізького педуніверситету, співавторки Національної книги пам’яті жертв Голодомору Наталі Романець. Докладніше про дискусію у Фейсбук.

ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Реєстрація є обов’язковою. Кількість місць обмежена, тож не зволікайте!

Після відкриття протягом тижня – з 22 по 29 листопада виставка експонуватиметься в головному ТРК міста – “Сонячній Галереї”.