Не можете уявити кінострічку, яка триває лише одну хвилину, не вистачає фантазії, сумніваєтесь, що це реально? Тоді вам до ШELTER+, де пройде кінофестиваль «100 фільмів за 100 хвилин» — без обмежень для країн, мов і жанрів.

Буде по-особливому, бо особливі однохвилинні фільми вимагають довершеної режисерської майстерності, розвиненої інтуїції, уміння активізувати асоціативне мислення глядача, досконалого володіння засобами кіномистецтва, адже стоїть невимовно складне завдання лишень за 60 секунд викликати емоцію, почуття, зачепити, достукатись, втрапити.

Як то 100 фільмів підряд, як то 100 ідей, як то мільйони вражень? – Припустити можна, але краще перевірити на практиці. Найвитриваліші зможуть проголосувати і обрати вподобану стрічку. Якщо це раптом буде перша, то головне згадати, про що вона, після перегляду решти 99).

Організатори кінофесту, який із самого початку замислений як експериментальний, обіцяють заряд для мозку, але не гарантують, що після перегляду програми ви залишитесь «нормальним» і втримаєте душевну рівновагу).

Програма тут: www.100films.kisff.org

Де: культурно-громадський центр ШELTER+
Коли: 4 листопада
О котрій: 16:00
Вартість: 35 грн.
Довідка: 097 209 39 10