2 листопада Культурно-громадський центр ШELTER+ за підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян розпочинає серію тренінгів і семінарів з бізнес-освіти від члена ради ОВГ, спеціаліста з креативного управління бізнес-процесами Олександра Серьогіна.

Висококваліфікований топ-менеджер, він неодноразово виводив підприємства з кризи. Має тридцятирічний досвід роботи на управлінських посадах на підприємствах у галузі будівництва та виробництва будматеріалів. Координатор руху «Концепція розвитку Кривого Рогу», голова ГО «Східно-Європейська бізнес-школа». Автор книг «Як стати впевненим у собі, працюючи з людьми», «Принципи результативного мислення», «Визначеність майбутнього».

За словами організаторів, перетворення нашого міста на сучасний інноваційний центр може відбутися лише в разі появи та впровадження малих і середніх підприємств з новим цивілізованим підходом, з мінімальним впливом на навколишнє середовище та з прийнятними умовами праці для персоналу, які дозволять не просто заробляти достойні гроші, а й зокрема отримати певний особистий розвиток.

На першому тренінгу «Бізнес-мислення – націленість на результат» ви дізнаєтеся про особливості людського мислення, ознайомитеся з принципами та алгоритмами Результативного мислення, опануєте принципи усвідомленості мислення, отримаєте навички рішення бізнес-задач методами Результативного мислення та навички з керованого генерування бізнес-ідей, здобудете знання про можливості прийняття підприємницьких рішень за допомогою Діаграм причинно-наслідкових зв’язків.

На своїй ФБ-сторінці Олександр Серьогін зазначив: «Вы познакомитесь с “механикой” движения мыслей, поймете важность такого инструмента, как осознанность мышления. Именно благодаря ей мы сможем эффективно использовать позитивные факторы шаблонов и хаотичности, а так же эффективно бороться с их отрицательными сторонами. Но осознанность – это не только инструмент для результативного мышления вообще. Она конкретно помогает при ведении переговоров с контрагентами, разговоров с клиентами и коллегами, формировании выдержки, управлении своими эмоциями. Это универсальный инструмент, который облегчает жизнь».

2, 7, 9, 14 листопада
КГЦ ШELTER+
18:00–20:00
Повна тривалість курсу: 8 годин

Щоб стати учасником усього циклу тренінгів, необхідно зареєструватися на сайті https://goo.gl/tKuoyP та одноразово зробити благодійний грошовий внесок в розмірі 300 грн. 50% передоплата – бронювання місця, решта вноситься безпосередньо під час першого тренінгу. У разі вашої відмови передоплата не повертається.

Реквізити:
р/р 26004053524704, Приватбанк, МФО 305750. БФ «Шелтер Плюс», ЄДРПОУ: 26003289
Призначення платежу: Благодійні внески (також зазначте ваше прізвище, щоб ми могли зрозуміти, від кого платіж).

Довідка за тел. 097 209 39 10

Якщо ви дуже прагнете потрапити на тренінг, але з якихось об’єктивних причин не маєте можливості зробити грошовий внесок, зазначте це у формі для реєстрації – організатори обов’язково розглянуть ваше звернення і спробують знайти можливість для вас.