Член ОВГ Роман Козлов і співзасновник ОВГ Юлій Морозов візьмуть участь у панельних дискусіях масштабного Форуму Відповідальних Людей, що вперше проходитиме в Кривому Розі за ініціативи Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ та зусиллями співорганізаторів: «Об’єднання Відповідальних Громадян», «ВАТРА. Простір щирого спілкування», «Жіноча Сотня м.Кривий Ріг».

Під час дискусій розмірковуватимемо, як минуле творить сьогодення, як сьогодні будує завтра, як можна на це вплинути, спробуємо вирішити для себе, хто ми – спостерігачі чи творці?

На майданчику для діалогу та взаємодії молодих, активних представників громадськості, церкви, бізнесу та влади, спілкуючись неформально з відповідальними містянами, учитимемося будувати довіру між середовищами та людьми.

На думку освітянина Роман Козлов, такі форуми є маркером пробудження громадської свідомості, активності містян, зрештою готовності суспільства до змін, до виходу на новий рівень розвитку.

Якщо маєте час і бажання подискутувати про цінності, на яких будується майбутнє, – долучайтеся. Участь безкоштовна, але за умови реєстрації за посиланням: https://goo.gl/forms/lf4frpQOACc8tJdq1

Місце проведення: м. Кривий Ріг, вул. Трамвайна, 16, ДонНУЕТ (Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського).