Координатор Станіслав Корнієнко в розмові з ведучим програми «Інтерв`ю дня» розповів про особливості цьогорічного Манхеттенського фестивлю, який пройшов у нашому місті 29–30 вересня. Уперше захід проводили два дні, щоб дати більшій кількості людей можливість відвідати кінопоказ. Найбільше Станіслава порадувало розширення вікових меж аудиторії: «Якщо раніше приходила в основному молодь, то зараз долучаються люди середнього і похилого вику».

Стирається межа між поколіннями, і це надзвичайно важливо, коли люди різного віку мають і виявляють спільні точки дотику в духовній сфері, що сприяє кращому розумінню одне одного, консолідації суспільства. Важлива роль у цьому різноманітних кінофестів та інших культурних заходів. Також, на думку координатора, це можливість прищеплювати хороший смак у сфері кіномистецтва, розширювати кругозір глядача.

За словами Станіслава, через місяць задяки команді ШELTER+ та Об’єднання Відповідальних Громадян криворіжці матимуть нагоду побувати на надзвичайно цікавому кінофестиввалі «100 фільмів за 100 годин», сповненому креативності, багатющої різножанровості та оригінальності, режисерської сміливості й новаторства.