Об’єднання Відповідальних Громадян разом із кінотеатром OLIMP запрошує з 14 по 20 вересня на кінофестиваль найкращих європейських фільмів про корупцію. Організатори заходу мають за мету показати всі «принади» корупції як явища, що набуло всесвітнього масштабу і добре прижилося на українському ґрунті. Закликати громадськість до боротьби з корупцією і виключення будь-якої толерантності до цієї хвороби сучасного суспільства — основний меседж кінопоказу.

Стрічки досліджують природу явища — від масштабних зловживань владою політиків та корпорацій до непомітних побутових конфліктів.

Щодня по одній порції неприкритої правди глядач може отримати, переглянувши сім фільмів протягом тижня. Розпочнеться частування фільмом-розслідуванням «Брудні ігри» про порушення прав людини в контексті великих спортивних заходів і завершиться драматичною розповіддю про кардинальні зміни інтелігентної людини, яка опиняється захопленою на місці злочину в стрічці «Система».

Отже, усіх, хто ще не стикався віч-на-віч з корупцією) і знайомий з нею лиш заочно, або навпаки відчув на собі усі наслідки від спілкування з цією гідрою та сповнений бажання вивчити стратегію і тактику ворога, просимо до кінотеатру OLIMP.

Покази розпочинатимуться о 18:00

Щоб отримати безкоштовний квиток, обов’язково забронюйте місце на сайті www.nocorruption.org.ua