17, 19 і 21 липня в КГЦ ШELTER+ успішно пройшли зустрічі «Бізнес в Україні – відверто від практика» від директора великої будівельної компанії «Еталонбудсервіс», члена Ради «Об’єднання Відповідальних Громадян» Олександра Козаченка.


Готуючись до практикумів, Олександр орієнтувався і на підприємців-початківців, і на тих, хто має досвід роботи, але з певних причин зазнає труднощів на старті.


Розпочав свою промову досвідчений тренер з важливого твердження: «Бізнес – це ти. Секрет бізнесу – твій характер». Він упевнений, що рушійні сили підприємництва дійсно значною мірою закладені в самій людині, її ініціативі, активності, здібностях. Досягнення успіху в підприємництві забезпечують певні риси особистості та ділові якості, над якими слід працювати.


Позитивні відгуки учасників та слова подяки не змусили на себе чекати. Так у коментарях на ФБ-сторінці своїми позитивними враженнями ділиться Володимир Дида: «Сьогодні завершився триденний семінар про перші кроки в бізнесі, про особливості його ведення в Україні, про можливі “граблі” та мотивацію, яка надихає йти далі. Дякую Олександрові Козаченку за те, що поділився своїми думками в такому простому і зрозумілому форматі. А також вдячний Культурно-громадському центру ШELTER+ за сприяння проведенню таких зустрічей. Це була чудова нагода познайомитись та поспілкуватись із цікавими людьми».


Андрій Ковальський подякував Олександрові за отриманий досвід у веденні бізнесу: «Мені було корисно, обов’язково буду втілювати отримані знання та ділитися ними з іншими».


Один з учасників Андрій Єфименко, дякуючи за корисні та цікаві зустрічі, зізнався, що довго не міг заснути, обмірковуючи отриману інформацію: «Купа нових ідей почала спадати на думку. Нові враження, нові знайомства – усе це надзвичайне. Чекаю продовження зустрічей. Окрема подяка організаторам».


Перед проведенням семінарів Олександр говорив, що подальші практикуми можливі, якщо набиратимуться групи зацікавлених слухачів. І виявилося, що бажаючих чимало, окрім того учасники самі пропонували повторити цікаві й пізнавальні практикуми в майбутньому, щоб знову зустрітись з успішним підприємцем і бізнесменом, отримати нові знання для подальшого розвитку.