Культурно-громадський центр ШELTER+ 17,19 і 21 липня організовує серію цікавих і пізнавальних зустрічей «Бізнес в Україні – відверто від практика». Вестиме практикуми директор великої будівельної компанії «Еталонбудсервіс», член Ради “Об’єднання Відповідальних ГромадянОлександр Козаченко. Початок о 18.00.

Досвідчений тренер поділиться досвідом створення нового бізнесу, розповість про сучасні реалії власної справи в Україні, покаже, з якими проблемами стикаються підприємці малого та середнього сегментів. Учасники дізнаються, з чого починається розбудова бізнесу, як створити власну справу, як засновникам знайти ліквідну команду і керувати нею.

Олександр Козаченко розглядає такі зустрічі як прекрасну можливість знайти нових людей для власної команди.

За словами директора компанії, ці практикуми орієнтовані і на початківців у бізнесі й підприємництві, і на тих, хто має досвід роботи, але зазнають труднощів на старті з тих чи тих причин.

Успішний підприємець і бізнесмен розповів, що такий триденний практикум проводиться вперше, та в разі затребуваності й повного набору груп організовуватиме його й у майбутньому.