Об’єднання Відповідальних Громадян преміювало походом до кінотеатру “Олімп” команду Християнський Футбольний Клуб “Пенуел”, яка цього року найяскравіше проявила себе в офіційних змаганнях. Це футболісти 2005–2006 років народження, які зокрема вперше в історії клубу виграли Кубок області.

Об'єднання Відповідальних Громадян подарувало квитки на "Піратів карибського моря" науйспішнішій дитячій команді "Пенуела"

Я сам люблю футбол і уважно стежу за розвитком “Пенуела”, тому ми з радістю зробили цей маленький внесок в культурний і соціальний розвиток молодих футболістів“, – підкреслив активіст Об’єднання Відповідальних Громадян і співвласник кінотеатру “Олімп” Александр Курепин. Хлопці разом подивилися у форматі 3D найсвіжіший блокбастер з франшизи “Піратів Карибського моря”.

Похід у кіно минув чудово, – розповів волонтер Станіслав Лаврентьєв, який допомагає в розвитку цієї команди. – Багато яскравих емоцій, співпереживань акторам та відвертий сміх – усе це трохи освіжило голови молодих футболістів від насиченого сезону, особливо його напруженої кінцівки. Їм довелося протягом тижня провести три офіційні гри, включно з фіналом кубку в Дніпрі. Це забрало в хлопців усі фізичні та емоційні сили, тож такі можливості для нас дуже важливі“.