contest Recycle_для сайта

За підтримки проекту “Активні Громадяни” від Британської Ради в Україні, у співпраці з ГО “Конгрес Активістів Культури”, Об’єднання Відповідальних Громадян, ГС «Спільна Мета», ЗПП «Чисте місто», ТОВ «Вертикаль – рекламна компанія», КГЦ “ШELTER+” ініціюють конкурс соціальної реклами щодо сортування сміття «Розділяй і владарюй».

Для більш об’єктивної оцінки робіт у конкурсі виділяються 3 вікові категорії: молодший шкільний, шкільний і дорослий вік. У кожній з 3-х вікових категорій роботи переможців розміщуються на 1 білборді і на 100 плакатах для розповсюдження в громадських місцях!

Грошова винагорода від заготівельно-переробного підприємства «Чисте місто» – 555 грн.!

Усі автори робіт нагороджуються дипломами учасників та пам’ятними призами.

Роботи приймаються у форматі плаката, цифрова версія: JPEG, JPEG 2000, PNG.

Плакат – це помітне, як правило, великоформатне зображення, яке супроводжується коротким текстом та  зроблене в агітаційних, рекламних, інформаційних або навчальних цілях. У сучасному дизайні плакат сприймається як «зведене в чітку візуальну формулу повідомлення, призначене сучасникові для висновків і конкретних дій».

Плакат має бути помітним на відстані, зрозумілим і добре сприйматися глядачем. У плакаті часто використовуються художня метафора, різномасштабні фігури, зображення подій, контурне позначення предметів. Для тексту важливими є шрифт, розташування, колір. У плакатах використовується також фотографія в поєднанні з малюнком та живописом.

(Джерело – https://ru.wikipedia.org/wiki/Плакат.)

У контексті конкурсу соціальної реклами «Розділяй і владарюй», у плакаті необхідно показати важливість роздільного збору твердих побутових відходів як загалом, так і за окремими фракціями – макулатура, пет-пляшка, пластик, відпрацьовані батарейки тощо.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити ЗАЯВКУ (натисніть, щоб скачати).

До конкурсу допускаються авторські оригінальні роботи, які досі не публікувалися.

Організатори залишають за собою право використовувати конкурсні роботи під час організації та проведення виставок, підготовки та видання інформаційних матеріалів, публікацій тощо зі збереженням права інтелектуальної власності автора плаката (із зазначенням прізвища автора).

Малюнки дітей можна надати в оригінальному вигляді за адресою: вул. Тинка, 34а, конференц-зала Об’єднання Відповідальних Громадян (навпроти колишнього магазину “ТАКО”) з 10:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю або в сканованому вигляді разом із заявкою на загальних засадах.

Дедлайн: 25.05.2016 о  23.00.

За результатами голосування в соцмережах буде відзначено окрему номінацію – «Приз глядацьких симпатій». Робота переможця буде розміщена в 900 ліфтах.

Контактний телефон: 0688967322, Ольга.