експерткр

 

13 квітня редакція незалежної медіа-платформи «Експерт-КР» дізналася про те, що за підсумками конкурсу позитивних історій внутрішньо переміщених осіб матеріал «Експерт-КР» про переселенців  посів перше місце. На другому – роботи «Громадське. Полтава» (Полтава), на третьому – «Радіо Свобода». Загалом на конкурс надішло понад 180 матеріалів від понад 130 медіа зі всієї країни. Володарі першої премії отримають сертифікат на 5 тисяч гривень на придбання журналістського обладнання.
Конкурс відбувався в рамках ініціативи “Разом до успіху”, що втілювалася за фінансової підтримки Програми Розвитку ООН в Україні (в межах Проекту “Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні”) та Уряду Японії.

Повідомляючи цю втішну звістку в соціальних мережах, колектив подякував «усім героям проектів, які попри досить несприятливі зовнішні обставини наважилися змінити життя на краще і погодилися розповісти свої історії; прихильникам, засновникам і згуртованому колективу незалежної медіа-платформи».

Для довідки:
Над проектом «Переселення» працюють: автор Андрій Власенко, режисер і оператор Микола Пастико (у першому випуску – Валерій Васін); автор ідеї – Валерій Ляшенко.
Конкурс було організовано ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії».
Незалежна медіа-платформа «Експерт-КР» заснована у 2015 році Об’єднанням Відповідальних Громадян.