Після дворічної перерви Криворізький фотоквест повернувся, щоб дивувати, заряджати і розважати криворіжців. Тематичний рекламний фотоквест суботнього ранку зібрав 40 команд, серед яких  37 дійшло до фінішу. Усі вони представили організаторам, а потім і журі по 7 конкурсних фотографій, демонструючи вигадливість та художній смак.

Майстрували декорації, чіпляли раптові кадри просто на вулиці на 7 тем, якими виступали рекламні слогани: «Just do it», «Im lovin it», «Счастье – это просто», «Думай иначе», «Вместо тысячи слов», «Загляни в глаза домов» –  завдання від генерального спонсора «Віконда», «Ти той, хто ти є».

Наступного дня на Фотошоу всі учасники та випадкові глядачі  дізнавалися результати, слухали коментарі від суддів, дізнавалися про вдалі кадри та особливі відзнаки від дизайнерів, художників та громадських діячів.

Ілля Стронговський, член журі
«Загалом відзначу брак креативу, більшість завдань робилося для галочки і без фантазії. Мало хто пробував ловити моменти і саме ці фото (на яких зловлено моменти – пр. редактора) на мій смак були найвдалішими».

Звісно, не оминули увагою і перегляд усіх конкурсних фотографій, під віртуозне оранжування від Юрка Назаренка та Джонні.

Бронзовий фотоголовий, подарункові футболки, блокноти та магніти, і сертифікати від “Quest Out” та ваучер на оформлення робіт від Art Frame виборола команда “Otvinta” із сумою балів 318. Срібний фотоголовий забрала команда “Dream Team”, набравши 322 бали.

А золото перейшло до ветеранів фотоквесту – команди “25 кадр” з сумою балів 337, які на додаток до всього перерахованого, отримують право на місце в суддівській колегії наступного року, і сертифікат на безкоштовну виставку своїх робіт у залі Шелтер+.

Відгукувалися про фотоквест і команди:

«Спасибо огромное организаторам! Вами проделана просто колоссальная работа, достойная уважения. Я очень счастлив, что в нашем родном городе есть такие люди как Вы, благодаря которым жить намного интересней и увлекательней. Ждем следующего фотоквеста…» Сергій Кошелєв, команда «Dream Team»

Натомість ми обіцяємо, що незабаром анонсуємо про початок підготовки до Фотоквесту № 13 у Кривому Розі.

Ірина Роік, співорганізатор Криворізького фотоквесту № 12