100_6224

Веселі дитячі голоси та зацікавлені обличчя батьків додали барв у яскраву суботню днину 19 вересня у парку на 44-му кварталі, що за ПК імені Богдана Хмельницького, на фестивалі для найменших малюків від року до шести, присвячений відкриттю дитячого клубу розвитку і розваг “Схованка”.

100_6255

Парк був розбитий на 15 секторів: кожен – це окремий напрямок роботи клубу. Діти і батьки мали змогу пускати мильні бульбашки, будувати картонні будиночки, малювати на асфальті, творити свою музику, поговорити англійською, відвідати виставу лялькового театру та багато іншого.

100_6234

– Ми хочемо показати батькам, як весело, цікаво і корисно можна проводити час разом із дитиною, і це не потребує багато грошей, – розповідає одна з засновниць клубу і координатор фестивалю Леся Романча. – Досить вашого бажання – і похмурий будень розквітне малюнками на асфальті, заграє мильними бульбашками, а якщо кортить зробити вироби власними руками, то можна з підручних матеріалів (кольорового паперу, серветок чи бавовняних ниток) створити справжній мистецький шедевр. Адже дитина зростає в сімейному колі. Наша задача – допомогти батькам самим впливати на розвиток дитини.

100_6256

А ще на фестивалі було розіграно абонементи на заняття в “Схованці”. Для участі в розіграші родинам запропонували пройти міні-квест із шести завдань і потрапити у відбірний тур. Близько 35-ти сімей взяло участь у змаганні. Дві щасливі родини отримали місячні абонементи на заняття в “Схованці”.

Створена на базі КГЦ “ШELTER+” тими, хто вже понад десять років присвячує себе розвитку дітей і підлітків, “Схованка” працюватиме для найменших дітей. Цього тижня у “Схованці” – дні відкритих дверей. Щовечора о 19-й та у вихідні, 26 та 27 вересня, об 11:00, клуб чекає на батьків і дітей. Ви побачите “Схованку” на власні очі, зможете вибрати те, до чого лежить душа дитини.

“Там, де навчання, – це гра” – гасло нового дитячого клубу. У такому ніжному віці кожна гра – це навчання!