Підписання нового меморандуму про взаємні цілі та співпрацю відбулося 18 вересня – і офіційних партнерів Об’єднання Відповідальних Громадян побільшало. До нас долучилося Всеукраїнське об’єднання територіальних громад “Громадська безпека”.

Це група бізнесменів, які згуртувалися для легітимізації намірів і діяльності, і таким чином озвучили свою позицію щодо подій в Україні. Безпека та охорона фізичних осіб і приміщень, пожежна охорона стали основою для цієї організації. Майже рік наші партнери провели за військово-патріотичними заняттями, вони намагалися охопити якомога більше мобілізованих, щоб допомогти майбутнім солдатам та інформувати їх про те, як діяти в екстремальних ситуаціях.

“Громадська безпека” створена за принципом низової самоорганізації та структурно нагадує Об’єднання Відповідальних Громадян. За словами партнерів, їм імпонує і політичний вибір Відповідальних. Адже партія “Сила Людей” – це єдина створена в Україні класична політична структура, а не бізнес-проект.

“Громадська безпека” готова співпрацювати й підтримувати не тільки культурні, спортивні, екологічні та інші заходи та акції, але й політичний вектор Відповідальних.