фотограф: Денис Лопатинський

Французька комедія, чи то пак трагікомедія, у криворізькій реальності – цікавинка для глядачів, організована театральною платформою «Ремарка». З виставою «Людина, що платить» за підтримки КГЦ «Шелтер+» та Об’єднання Відповідальних Громадян, Кривий Ріг відвідав Миколаївський народний молодіжний театр «Парадокс».

Напруженій грі акторів, майстерності роботи на сцені, театральним реаліям, що їх так вміло вплів французький драматург Ів Жаміак у тканину тексту, повірили, здається, всі присутні.

Перейнялися історією самотнього Амількара, який вплутався в неймовірно брудну історію, задля того, щоб купити собі години щастя, співчували вразливій акторці, яка щораз змушена була грати не-себе, втішилися єдиним хеппі-ендом у п’єсі, і задумалися. Надовго і всерйоз про постмодерний світ, у якому людина – заручник обставин, і про те, як далеко ладен кожен із нас зайти граючись.

Не забуваючи про минуле, не дбаючи про майбутнє, і взявши на себе тягар теперішнього, який насправді має сприйматися як подарунок, благословення за можливість бути і відчувати. Тут і зараз.

IMG_0469

IMG_0463

IMG_0445

IMG_0419

IMG_0363

фотограф: Денис Лопатинський

фотограф: Денис Лопатинський

фотограф: Денис Лопатинський

Ірина Роік
Об’єднання Відповідальних Громадян