12 вересня на мешканців і гостей нашого міста чекають справжнісінькі спортивні свята, які влаштовують партнери Відповідальних. І охоплять вони всіх ­ від найменших до найстарших.

Чудернацькі перегони

OqACns770GE

О 9:00 у парку на 44­му кварталі стартують шості дитячі велозмагання «Чудернацькі перегони». Реєструватися для участі можна вже зараз на сайті. Громадська організація «Велокривбас», яка традиційно проводить захід, готує учасникам від 2­х до 12­ти років солодкі подарунки і почесні сертифікати від спонсорів. Тож, якщо ваша дитина хоче позмагатися у велоперегонах, отримати купу позитивних емоцій, відчути смак перемоги ­ реєструйтеся обов’язково!

До речі, на «Чудернацьких перегононах» працюватиме мобільний пункт прийому вторсировини, де можна здати відпрацьовані батарейки, алюміній, скло, пластик, макулатуру та ін.

Всесвітній день підтягувань

Того­-таки 12 вересня о 10:00 на площі біля театру імені Шевченка (пр. Карла Маркса, 23) стартує і триватиме до 19:00 глобальна подія ­ «Всесвітній день підтягувань», організований Світовою Федерацією Стріт Воркаут і Келістенікс (WSWCF).

qVIHSqGRwx4

Учасники будуть поділені на 4 категорії: хлопці, дівчата до 18 років, чоловіки, жінки від 18 років. Результати підтягувань вноситимуть до спеціальної таблиці, загальну кількість підтягувань підрахують і визначать переможців у кожній віковій категорії.

Підсумки відправлять до головного офісу Світової Федерації Стріт Воркаут і Келістенікс (Ріга, Латвія), де буде визначене найспортивніше місто світу серед усіх, де офіційно зареєстровані точки підтягувань. Андрій Калінкін, координатор заходу, голова міської організації Street Workout United підкреслює, що акція проходить по всьому світу, залучає людей до спорту та здорового способу життя, а ще має на меті благодійний збір коштів на актуальні потреби.

Долучитися до підтягувань та підняти рейтинг нашого міста запрошують організатори World Street Workout and Calisthenics Federation, Криворізька Асоціація Street Workout, Благодійний Фонд «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу», Об’єднання Відповідальних Громадян, культурно­громадський центр ШELTER+.

Торік Кривий Ріг став лідером із підтягувань серед міст України, цьогоріч організатори сподіваються на ще вищий результат. До речі, два мобільні турніки після завершення «Всесвітнього дня підтягувань» будуть подаровані двом школам.

Деталі щодо заходів знаходьте на сторінках:

  • http://vk.com/wpl_kr_2014
  • http://vk.com/event38030888