Про історію та принципи діяльності КГЦ ШELTER+ розкаже у студмістечку Київського національного університету імені Шевченка один із співзасновників Об’єднання Відповідальних Громадян Роман Морозов. Він виступить спікером у рамках фестивалю розвитку міста «Урбанавт».

6RjN2TI480_5949197_18541071

Команда організаторів хоче привернути увагу до проблем облаштування публічного простору студмістечка. Фестиваль поєднає лекції провідних архітекторів, соціологів, культурних активістів і відомих менеджерів культури із лекціями студентів і представників успішних низових ініціатив. Саме такою ініціативою є культурно-громадський центр ШELTER+, який уже понад 10 років успішно творить у Кривому Розі новий урбаністичний простір. Про досвід і таємниці успіху Роман Морозов планує розповісти так, щоб надихнути учасників фестивалю на творення власних урбаністичних і не тільки проектів.

Організатори «Урбанавта» крім власне роботи в секціях пропонуватимуть взяти участь у літературних читаннях і переглянути найкращі сучасні українські короткометражні фільми. Програмою також передбачено збір та аналіз соціологічних даних, які учасники використовуватимуть для розробки проектів.

Фестиваль «Урбанавт» проходитиме в Києві з 11-го по 13 вересня.