Усі, хто звертався до безкоштовної юридичної консультації від Об’єднання Відповідальних Громадян, отримали не лише кваліфіковані відповіді на свої питання, а й дружні поради й цікаве спілкування зі спеціалістами. Одна з них Світлана Сова — засновник і директор юридичної агенції «Рада Інвест», магістр права.

Сова Світлана Миколаївна

Сімнадцятирічний досвід роботи дозволяє Світлані братися за складні випадки і знаходити дієві рішення. Тому саме вона проведе безкоштовну індивідуальну юридичну консультацію на тему «Співпраця з банками. Повернення кредитів. Виплата депозитів». Світлана говорить, що увага до цієї теми невипадкова: «За останній рік банківська система дала слабину — «впали» близько ста банків, які мають зобов`язання перед вкладниками, але виконувати їх не поспішають. Я розповім не лише про способи боротьби з цією реальністю, а й підкажу, як не дати себе ошукати».

На корисну розмову Світлана Сова чекатиме 22 серпня з 16:00 до 18:00 в арт-альтанці парку Правди. Вхід, як і консультація, безкоштовний. Деталі телефоном: 098-016-41-33. А тим, хто хоче отримати більш вичерпну рекомендацію про свій випадок, варто заздалегідь надіслати сформульоване питання на електронну скриньку bfkrivbass@gmail.com,