Із настанням літа гранітний кар’єр на Зарічному став одним з найпопулярніших місць відпочинку. Дивовижний техногенний ландшафт і досить чиста вода (її безпека підтверджена радіологічним та хімічним аналізами) приваблюють городян з різних куточків Кривого Рогу.

Гранітний кар'єр

Відпочити, а заразом поприбирати й упорядкувати це місце 22 серпня запрошують учасники громадської організації «Соколовка»  та Об’єднання Відповідальних Громадян.

Окрім упорядкування та прибирання території  відбудеться і невеличкий  майстер-клас із  сортування сміття і перетворення його на вторинну сировину.

Відповідальні криворіжці зможуть не тільки передати на утилізацію зібране під час прибирання сміття, але й віддати те, що принесли з собою: ПЕТ-пляшки, макулатуру, склотару та відпрацьовані батарейки. Тож закликаємо учасників брати на захід раніше зібрані (вдома, у родичів і знайомих) кришечки і ПЕТ-пляшки. І вам полегшення, і справі більше користі.

Поруч із зупинкою громадського транспорту «На вимогу, вул. Гранітна» на підході до кар’єра стоятиме білий Мерседес Спрінтер, у який можна відразу покласти принесені з собою ПЕТ-пляшки, кришечки й інші «скарби».

Усі виручені кошти підуть на потреби бійців АТО, як було і на двох попередніх заходах у рамках проекту «Рятівна кришечка».

Гранітний кар’єр розташований за приватним сектором, в кінці вулиці Гранітної. Усіх охочих там чекатимуть 22 серпня з 8:00.

Прихопіть рукавички, пакети для сміття і гарний настрій – переддень Дня незалежності очікується погожий.