Допомогу малозахищеним категоріям населення треба розцінювати не як обов’язок, а як право. Право свідомого громадянина наскільки можливо полегшити життя тих, хто цього потребує.

Олександр Козаченко — генеральний директор компанії «Еталонбудсервіс» — неодноразово допомагав Будинку маляти (розміщеному на бульварі М. Василевського). У дитячому будинку з’явилися додаткові канцелярські товари, був переобладнаний масажний кабінет. А нещодавно персонал Будинку отримав у користування апарат для УВЧ-терапії. З його допомогою відбувається стимулювання кровообігу, зменшується ризик запальних процесів, але найголовнішою функцією – є профілактика застудних захворювань.

Як громадський активіст, один із членів Ради засновників «Об’єднання Відповідальних Громадян» Олександр розуміє важливість таких потреб і нашої посильної допомоги. «Громадянське суспільство, яке ми зараз намагаємося будувати, передбачає персональну відповідальність за кожного члена громади, — переконаний Олександр. — Роблячи маленькі справи, які для нас є виявом доброти та уваги, ми можемо розраховувати на гарні наслідки у майбутньому. Тим паче, якщо ми говоримо про здоров’я майбутнього нашої країни».

P1020574

P1020578

P1020577